Baleset

Kiderült, mi okozhatta a délelőtti vonatbalesetet Adácsnál

Belföld

Meghátrált a PedoFidesz: mégsem támogatják, hogy lehessen gyerekekkel erőszakoskodni a gyónási titokban bízva

Közlekedés

Megbénul holnaptól Budapest, kezdődik Orbán háromnapos hazaárulás-expója

Baukó Éva durván kiosztotta „Tóth Gagyit”: „Üljön be O. V. kisbuszába, kezeltesse magát!”

Baukó Éva durván kiosztotta „Tóth Gagyit”: „Üljön be O. V. kisbuszába, kezeltesse magát!”
Fotó: Facebook/Baukó Éva

„Pfuuu de k**rva unalmas”

– kezdi Facebook-posztját a Tóth Gabi utáni talán második legjelentősebb celeblényünk, Baukó Éva egykori valóságshow-szereplő. Baukó azután érezte szükségét megszólalni, hogy Tóth Gabi tegnap hosszú cikkben taglalta az elmúlt hetek kálváriáját, miszerint azért bántják őt, mert felvállalja a vallását.

„Engem 10 éve bántanak sokkal durvábban, de nem picsogok!! Abból a sok pénzből, amit most kap, menjen el és akkor kezeltesse magát! Hány Tóth Gagyi cikket toltok még a pofánkba?”

– méltatlankodik Baukó, azt is sérelmezve, hogy kollégájának nem volt még egy nagy slágere sem, de „már azt képzeli magáról, ő a következő Cserháti Zsuzsa”. „Inkább maradj csendben most már és nyújtogasd a nyelvedet a kereskedelmi televíziókban, aztán meg ülj be O.V. kisbuszába és vitesd át magadat a Hősök terére kereszténykedni” – javasolja Baukó.

https://www.facebook.com/davide.babetti/posts/3044416379165076

A Való Világ 4 egykori szereplője nem először ment neki Tóth Gabinak, korábban is volt rá példa, hogy durva szavakkal illette, egy alkalommal például azt írta: „Szar hangja van… ha a tetoválásait lenyúznák és eladná, az többet érne, mint a hangja meg a zenéi.”

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!