Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Négy ember halt meg egy balesetben Szekszárdnál, embercsempészés gyanúja is felmerült

Rendőr összeroncsolódott személyautó mellett helyszínel az M6-os autópályánál Szekszárd közelében, Szedresnél, ahol szalagkorlátnak csapódott egy személyautó 2021. július 24-én.
Rendőr összeroncsolódott személyautó mellett helyszínel az M6-os autópályánál Szekszárd közelében, Szedresnél, ahol szalagkorlátnak csapódott egy személyautó 2021. július 24-én. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Négyen meghaltak egy balesetben az M6-os autópályán Szekszárd közelében, Szedresnél szombat délután. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint

az ügyben embercsempészés gyanúja is felmerült.

A korábbi tájékoztatás szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 131-es kilométernél szalagkorlátnak csapódott egy személyautó. A rendőrség szombat este azt is írta: a balesetet megelőzően egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg a járművel: a sofőr önmagát és másokat is veszélyeztetve közlekedett az autópályán, és a Budapest felé vezető oldal 131-es kilométerénél elvesztette az uralmát a járműve felett, amely így a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott.

Összeroncsolódott személyautó az M6-os autópályánál Szekszárd közelében, Szedresnél, ahol szalagkorlátnak csapódott egy személyautó 2021. július 24-én.

Összeroncsolódott személyautó az M6-os autópályánál Szekszárd közelében, Szedresnél, ahol szalagkorlátnak csapódott egy személyautó 2021. július 24-én.Fotó: MTI/Donka Ferenc

A balesetben – a jelenlegi adatok szerint – négy ember meghalt, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak – írták.

Az esettel kapcsolatban embercsempészés gyanúja is felmerült, ezt a megyei főkapitányság jelenleg is vizsgálja. Az útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta, kerülni a 6-os és a 63-as út felé lehet.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten