Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Kásler úgy tudja, ezrével jönnek vissza az egészségügyi dolgozók Magyarországra

Azt nem árulta el, hogy hol vannak.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 16-án.
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 16-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Interjúszerű videóblogjának legújabb részében többek között arról is beszélt Kásler Miklós, hogy az ellenzék jóslatával ellentétben „ezrével jönnek vissza” a külföldre távozott egészségügyi dolgozók Magyarországra. Az emberi erőforrások minisztere azt állította, az egészségügyet érintő béremelések, valamint a különböző átszervezések, nővérszálló-építések miatt özönlenek haza az orvosok és az ápolók.

Életközelben

🔹 Életközelben

Posted by Kásler Miklós on Friday, July 9, 2021

A miniszter arról is beszélt, hogy reális számítások szerint Magyarországon is megjelenik a járvány negyedik hulláma, de szerencsére Magyarországon az emberek jelentős része be van oltva. Ugyanakkor amit még megtehetünk – mindenki a saját egészségének, életének a védelme érdekében –, hogy aki még nem tette meg, vegyen részt a tömeges oltásokon – mondta.

Kásler Miklós szerint a magyar nemzet szerencsés helyzetben van, mert a 60 év feletti, még nem beoltott lakosság gyorsan felveheti a vakcinát még a negyedik hullám előtt.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz