Közlekedés

Összeomlott a MÁV, már egy unalmas vasárnapon sem képes utasokat szállítani

Baleset

Durva baleset történt az M3-ason, ketten meghaltak

Belföld

Sorban szavaznak az idősotthonba bejelentett venezuelaiak az I. kerületben, a telefonjukon ott a fideszes eligazítás spanyolul

Cirkuszi előadást kaptak jutalmul magyar kórházi dolgozók

Cirkuszi előadáson látják vendégül a Szent Margit Kórház dolgozóit és családtagjaikat a Fővárosi Nagycirkuszban 2021. június 20-án.
Cirkuszi előadáson látják vendégül a Szent Margit Kórház dolgozóit és családtagjaikat a Fővárosi Nagycirkuszban 2021. június 20-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Egészségügyi és rendvédelmi dolgozókat köszöntött a Fővárosi Nagycirkuszban Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár vasárnap a Dinasztiák című előadás előtt.

Fekete szerint az egészségügyi és rendvédelmi dolgozók munkájának köszönhetően jutottunk el

ahhoz a győzelemhez, hogy Európában elsőként nyithattak ki újra a kulturális intézmények, ezért a művészek köszönetképpen országszerte előadásokat és koncerteket tartanak számukra.

Az államtitkár úgy látja, a kultúra szereplői sem lógatták a lábukat, a járvány időszaka alatt is próbáltak, dolgoztak, készültek arra, hogy majd átvehessék a stafétabotot, amikor az élet újraindul. „Az élet újraindításának mostantól ők lesznek a motorjai” – magyarázta.

Az előadáson a Szent Margit Kórház, a Szent Margit Rendelőintézet, Szentendre egészségügyi intézményei és Óbuda-Békásmegyer Védőnői Szolgálatának dolgozói, valamint az egészségügyi intézményekben szolgálatot teljesítő rendvédelmi dolgozók és családtagjaik vesznek részt.

A Dinasztiák című produkció a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. A június 4. és augusztus 22. között megtekinthető műsorban háromhetente különböző fellépőket és számokat láthat a közönség, összesen pedig több mint 100 kiváló hazai artista lép majd a porondra. A műsorban szinte az összes cirkuszművészeti zsáner látható lesz, egyebek mellett levegő-, zsonglőr-, akrobata-, gyorsöltöző-, görkorcsolya- és illúziószámok.

Ez is érdekelhet: Müller Cecília harmadfokú hőségriadót rendelt el keddtől

Kapcsolódó hírek

Dézsi Csaba András nem nyugszik, ő is újraszámoltatná a szavazatokat

Karácsony Gergely kezdeményezi a főpolgármester-választás megismétlését

Százmilliókat költ kormány a vallásos könnyűzene támogatására

Súlyos hangfelvétel került elő Karácsony Gergelyről

Gulyás Gergely őrjöng az EU-bíróság ítélete miatt

Hivatalos: megállapította a főpolgármester-választás eredményét a választási bizottság

Orbán most, hogy vége a választásnak, elismerte: semmi sem kötelezi Magyarországot külföldi katonai akcióra

Tanárrá is átképezhetik az 55 év feletti katonákat

Megszámlálták a külképviseleti szavazatokat: a Tisza Párt toronymagasan elverte a Fideszt

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!