Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Káslert díszpolgárrá avatták a járvány elleni védekezésben elért sikerei miatt

Köcse Tibor polgármester díszpolgári címet ad át Kásler Miklósnak, az emberi erőforrások miniszterének a Zala megyei Nagypáliban 2021. június 18-án.
Köcse Tibor polgármester díszpolgári címet ad át Kásler Miklósnak, az emberi erőforrások miniszterének a Zala megyei Nagypáliban 2021. június 18-án. Fotó: MTI/Varga György

A koronavírus-járványról és a rákgyógyításról hívták meg előadást tartani Kásler Miklóst a szűk 500 lakosú Nagypáliba.

Köcse Tibor, a Zala megyei település független polgármestere közel 30 ezer áldozat és a világ élvonalába tartozó magyarországi halálozási arány ellenére annyira elégedett a miniszter munkájával, hogy faluja nevében díszpolgári címet ajándékozott neki.

Az indoklás szerint Kásler

a világjárvány magyarországi káros hatásaival szembeni eredményes küzdelemért kapta az elismerést.

Kásler Miklós az MTI beszámolója szerint a rendezvényen elmesélte, hogy senki nem tudja ma még, hogy mi lesz a koronavírussal. Sajnálatos körülmény, hogy nem teljesek az ismereteink a vírusról, ezért kaphat teret a nagyvilágban és Magyarországon is számtalan tévképzet. A vírussal szembeni küzdelemben „bizakodásra van okunk” – fogalmazott, majd Oliver Cromwell angol hadvezér és államférfi ismert mondására utalva azt is hozzátette, „bízzunk a Jóistenben, de tartsuk szárazon a puskaport”.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere beszédet mond a Zala megyei Nagypáliban tartott rendezvényen, ahol díszpolgári címet vett át Köcse Tibor polgármestertől 2021. június 18-án.


Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere beszédet mond a Zala megyei Nagypáliban tartott rendezvényen, ahol díszpolgári címet vett át Köcse Tibor polgármestertől 2021. június 18-án.
Fotó: MTI/Varga György

Csekély számú hallgatósága előtt felidézte, hogy a vírus teljesen ismeretlen volt a kutatók előtt, ezért korlátozó intézkedéseket kellett hozni. Kásler arra is kiválóan emlékezett, hogy őszre súlyosabbá vált a helyzet a brit mutáns miatt.

Kásler magyarázott valamit az oltások hatékonyságáról

Kásler furcsa utasítást küldött a kórházak intenzív osztályainak

Kásler utasításba adta: hétfőtől a kórházi ágyak 20 százalékát COVID-osoknak kell fenntartani

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt