Hollik bejelentette, hogy Gyurcsány Ferenc elvette a fiatalok jövőjét

De az Orbán-kormány visszaszerezte tőle, így most már minden adott a „kiszámítható, szép életre”.

Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én.
Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsány Ferenc és a baloldal kormányzása idején elvette a fiatalok jövőjét, ezzel szemben a Fidesz-KDNP mindent megtesz azért, hogy visszaadja azt

– mesélte a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán az MTI-nek.

Hollik Isván – utalva a 25 év alattiak teljes szja-mentességére 2022-től – arról magyarázott: ilyen támogatást az elmúlt 30 évben nem kaptak a fiatalok, ez komoly segítség számukra!

Ez bizonyítja, hogy a fiatalok számíthatnak a Fidesz-KDNP-kormányra, ellentétben a baloldali kabinetekkel – vezette le a kommunikációs igazgató, hozzátéve: amikor a baloldal volt kormányon, az aztán nem becsülte meg a fiatalokat, semmilyen intézkedést nem hozott az érdekükben, mintha nem is léteznének! Sőt, megnehezítették a fiatalok munkavállalását azzal, hogy tönkretettek 200 ezer munkahelyet, és kormányzásuk alatt háromszor akkora volt a fiatalok munkanélkülisége, mint ma – mesélte Hollik.

De az még mind semmi, a fideszes úgy tudja: a baloldal sok fiatalt már élete kezdetén segítség híján devizahitelbe kényszerített. Gyurcsány Ferencék semmit sem adtak a fiataloknak, bezzeg a Fidesz-kormány ingyenessé tette a KRESZ-vizsgát – folytatta a kommunikációs igazgató, egyszersmind aláhúzva: a Fidesz-KDNP mindent megtesz azért, hogy Magyarország olyan ország legyen, ahol a fiataloknak minden lehetősége megvan a „kiszámítható, szép életre”, a karrierre és a családalapításra egyaránt.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keres a Röviden!

Kapcsolódó hírek