Baleset

Holttestet találtak Budapesten, az Örs vezér téren

Belföld

Tudják fokozni: presbiterré választotta K. Endrét a Bicskei Református Egyházközség a szabadulása után

Bulvár

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

444.hu: a Fidesz ellen módosíthat alapszabályt a Néppárt

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatót tart az Európai Néppárt politikai közgyűlése után az Európai Parlament épületében, 2019. március 20-án. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár (j2) és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j).
Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatót tart az Európai Néppárt politikai közgyűlése után az Európai Parlament épületében, 2019. március 20-án. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár (j2) és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j). Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A 444.hu információi szerint hamarosan megújítják az Európai Néppárt (EPP) parlamenti frakciójának az alapszabályát, hogy könnyebb legyen tagokat eltávolítani a frakcióból.

A lap úgy tudja, hogy a módosításra kifejezetten a Fidesz ellen készülhetnek.

Az új szabály szerint egy teljes delegációt is kizárhatna a frakció, magyarán egyetlen szavazással egy tagpárt összes képviselőjének ajtót mutathatnának. Eddig egyénenként lehetett szavazni, majdnem így járt például Deutsch Tamás decemberben, de megfelelő mennyiségű bocsánatkérés után elhalasztották a döntést.

A frakció szabályzatának átírásáról idén januárban készült el a mostani beadvány. A 444.hu értesülései szerint a javaslat kellő támogatást kapott, azt viszont, hogy egyszerű vagy minősített többség szükségeltessen a döntéshez, még nem döntötték el.

A cikk szerint a frakcióban március elején szavazhatnak a változtatásról.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Magyar Péter készül valamire március 15-én

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Újabb fideszesek estek egymásnak: úgy megfenyegették sajátjai a körmendi polgármesterjelöltet, hogy inkább visszalép az indulástól

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok