Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Felfüggesztették Deutsch Tamás jogait az Európai Néppártban

Nem zárták ki, de nem szólalhat fel a frakció nevében és nem lehet sem előadó, sem tisztséget nem viselhet az EP-ben.

Felfüggesztették Deutsch Tamás jogait az Európai Néppártban
Fotó: fidesz-eu.hu

Az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportja szerda esti ülésén elfogadott határozatában határozottan elítélte Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőnek a frakciót és vezetőjét bíráló kijelentéseit, és a frakció úgy döntött, hogy további döntésig

azonnali hatállyal visszavonja Deutsch Tamás azon jogát, hogy a képviselőcsoport nevében felszólaljon az EP plenáris ülésein.

Deutsch a döntés értelmében nem képviselheti az EPP-t jelentések árnyékelőadójaként, illetve nem közvetítheti a csoport egyéb hivatalos álláspontját sem. Ezen kívül

felszólították a frakció fideszes európai parlamenti képviselőit, gondolkodjanak el azon, hogy politikai meggyőződésük továbbra is összeegyeztethető-e az EPP képviselőcsoportjának értékeivel.

Járjanak el következetesen az EPP értékei mentén, vagy vonják le a szükséges következtetéseket. Végezetül arra szólították fel az Európai Néppártot, hogy azonnal hozzon végleges döntést a Fidesz tagságáról, amint azt a járványügyi helyzet lehetővé teszi.

A képviselőcsoport határozatában leszögezte: amint az Othmar Karas és más képviselők által megfogalmazott levélben is szerepel, Deutsch Tamás magatartásának nincs helye a pártcsaládban.

Az ügy előzménye, hogy a fideszes nemrégiben azzal hergelt, hogy párhuzamba állította az EP néppárti frakciójának és a frakció vezetőjének, Manfred Webernek a jogállamisági mechanizmus melletti kiállását a 20. század önkényuralmi rendszereinek módszereivel.

Drogpolitikai vitára hívta Deutsch Tamást a Kutyapárt

Magyar Péter ismét beleszállt Gyurcsányban és Orbánba

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt