Szabó Tímea szerint kamu volt Novák Katalin karácsonyi ablakmosása

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár ablakmosást láttat a közösségi oldalára feltöltött fotón.
Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár ablakmosást láttat a közösségi oldalára feltöltött fotón. Fotó: Facebook/Novák Katalin

Emlékezetes ablakpucolós mutatvánnyal traktálta rajongóit még december 23-án Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter. A furcsa fotón a Fidesz havi 3 millió forintot kereső nőikonja egy apró, zsebkendőnek látszó ronggyal csinált úgy, mintha ablakot tisztítana.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke nem is tudta szó nélkül hagyni a dolgot, és pontokba szedte, szerinte hol bukik a kép hitelessége:

  1. Ablakot nem méregdrága sídzsekiben pucolunk, hanem közepes minőségű mackófelsőben. Kabátot szinte sohasem veszünk fel közben.
  2. Zsebkendővel vagy popsitörővel indokolatlanul sokáig tartana az ablakpucolás. A legtöbb háziasszonynak nincs 5-6 órája csak ablakot tisztítani. Ezt a tevékenységet általában újságpapírral és ecetes vízzel vagy hasonló összetételű tisztítószerrel végezzük.
  3. Nincs szükség kimenni a kertbe ahhoz, hogy az ablak külső felületét is megmoshassuk, elég azt kinyitni.

Kedves Novák Katalin!Néhány nappal ezelőtt volt szerencsém megnézni az ablakpucolós karácsonyi készülődéséről szóló…

Posted by Szabó Tímea on Saturday, December 26, 2020

Szabó Tímea azt is írta, Novák valójában nem a Fidesz által láttatni kívánt „hegedülő, dekázgató, poncsót kötögető, ablakpucoló sokoldalú háziasszony”, hanem olyasvalaki, aki „a társadalom felét kirekeszti a nemzetből, megfosztja a szeretni vágyókat a boldogságtól, eltiltja a családra vágyó gyerekeket az örökbefogadó szülőktől”, és aki szerint rendben van, ha a nő kevesebbet keres, mint a férfi.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek