Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Nagyot ugrik Novák Katalin fizetése, miután egy miniszteri poszt is megtalálta

A saját családja életszínvonalát máris sikerült alaposan megvédeni.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára beszédet mond a családvédelmi akcióterv bevezetéséhez szükséges törvénymódosításokról szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. március 19-én.
Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára beszédet mond a családvédelmi akcióterv bevezetéséhez szükséges törvénymódosításokról szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. március 19-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Szombaton jelentette be Orbán Viktor, hogy létrehoz a kormány egy új, családügyekért felelős, családokkal foglalkozó tárca nélküli miniszteri posztot, amit Novák Katalin államtitkárt fog betölteni.

„Annak érdekében, hogy a családok életszínvonalát meg tudják védeni, Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hatásköreit és lehetőségeit meg kell növelni” – magyarázta a miniszterelnök, és az Mfor.hu mai cikke szerint Novák családjának életszínvonalát máris sikerült alaposan megvédeni:

az államtitkári havi bruttó 1,3 millió forint helyett ezentúl miniszterként már bruttó 1,9 millióért fog gályázni, sőt, a képviselői fizetésével együtt a havi bruttó 3 millió forint is összejöhet neki.

Az Mfor.hu megemlíti, Novák Katalinnak eddig is volt mit a tejbe aprítani: vagyonnyilatkozata szerint 8 ingatlanban tulajdonos, Budapesten, Szegeden és Balatonlellén vannak érdekeltségei, rendelkezik 20 millió forint megtakarítással is, és csak lakáskiadásból 2,1 millió forint jött be neki tavaly.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten