Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

A Fidesz-KDNP megszavazta, hogy „az anya nő, az apa férfi”

A „gránitszilárdságú” Alaptörvény 9. módosításáról döntöttek ma a csatornamászó, luxuskurvázó kormánypártok.

Orbán Viktor miniszterelnök, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j-b) az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 15-én.
Orbán Viktor miniszterelnök, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (j-b) az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 15-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Az előzetes terveknek megfelelően kedden kilencedszer is megváltoztatták a kormánypártok a korábban „gránitszilárdságúnak” titulált, 2012. január 1. óta hatályos Alaptörvényt, amit lényegében az a fideszes Szájer József családapa szövegezett meg, aki újabban homoszexuális-drogos orgiákról erkélyen szánkázik a brüsszeli rendőrök elől.

Ilyen erkölcsi talapzatról vitáztak ma a Parlamentben a kormánypártiak arról, hogy pl.:

„Magyarország védi a házasság intézményét mint egy férfi és egy nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony. Az anya nő, az apa férfi.”

A 444 tudósítása szerint a fenti tételt is tartalmazó 9. alkotmánymódosítást végül kétharmados többséggel – 134 igen, 45 nem, 5 tartózkodás mellett – szavazta meg a Fidesz-KNDP.

A kormánypártiak visszafogott tapssal ünnepelték a keresztény-konzervatív értékek újabb diadalát.