Hollik István: Dobrev Klára „újra saját hazája ellen fordult”

Még videót is készített a Fidesz „Gyurcsány Ferenc feleségéről”.

Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én.
Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Dobrev Klára „újra saját hazája ellen fordult” az elmúlt hetekben.

Hollik István az MTI-hez szombaton eljuttatott videoüzenetében arról magyarázott, hogy Dobrev „Magyarországot lejárató kampányát” Brüsszelből pénzelik, hirdetéseit a bevándorláspárti erők finanszírozzák. A kommunikációs igazgató azt is tudni véli,

Gyurcsány Ferenc és felesége nem először köt szövetséget „a Soros-hálózattal” a hatalom megszerzéséért, és támad vele együtt saját hazájára!

Ezért a Fidesz egy rövid videót készített Gyurcsány Ferenc feleségéről, hogy minden magyar ember pontosan láthassa, ki is Dobrev Klára valójában – közölte.

A videóban, amely a Fidesz közösségi oldalán jelent meg, kitértek arra, hogy a DK-s politikus a Facebookon indított „lejáratókampányt, videósorozatában álhírekkel támadja a járvány elleni védekezést”.

A kampányra egyenesen Brüsszelből érkezett a pénz

– fakadt ki a nagyobbik kormánypárt, kormányzati propagandaportálok erről szóló híreit is mellékelve az összeállításban.

„Dobrev és Gyurcsány mindig Magyarország és a magyarok ellen” – közlik a feliratokkal ellátott összeállításban, amelyet a 2006-os rendőri fellépés képeivel illusztráltak.

Ezek is érdekelhetnek