Csatornadarabot kínálgatott a fideszeseknek egy DK-s képviselő a Parlamentben

„Jöjjenek, nézzék meg!”

Csatornadarabot kínálgatott a fideszeseknek egy DK-s képviselő a Parlamentben

A DK-s Varga Zoltán hétfőn a Parlamentben a homoszexuális orgián lebukott fideszes Szájer József ügyére utalva arról beszélt, hogy „a kormányoldal nem keresztény, nem konzervatív, nem antikommunista, nem Soros-ellenes és nem is nemzeti”, hanem

„hihetetlen szorgalommal lopnak, csalnak és hazudnak”, a lopott pénzt pedig „drogokra, kurvákra, orgiákra, luxusjachtokra” és „őrült luxusra” költik.

Varga úgy összesített, a jelenlegi kabinet a „három k kormánya: közpénz, kokain, kurvák”. Ez van a kormányoldal zászlajára felvésve, nem az „Isten, haza, család” – tette hozzá. Azt is mondta, szerinte most ott tartunk, hogy

„Soros-pénzen tanult kommunisták, drogosok, pedofilok papolnak szemforgatva erkölcsről családról, nemzetről és a hazáról”.

Varga Zoltán felszólalása végén egy fém ereszcsatorna-darabot mutatott fel a kormánypárti képviselőknek, azért, hogy – mint mondta – elvégezhessék „azokat a tornagyakorlatokat amelyeket, már Brüsszelben megismertek”.

Az elnöklő Lezsák Sándor közölte: a házelnöknek jeleznie kell, hogy a képviselő „tiltott, illetve előre be nem jelentett eszközzel akarta színesíteni előadását”.

Ezek is érdekelhetnek