Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Fél kiló lekvárral, szörppel köszönte meg Soltész Miklós a „megfeszítetten dolgozó” orvosok, ápolók munkáját

A Karitász intézte a csomagokat, amit megváltozott munkaképességű emberek állították össze, a politikus csak átadni ment.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, ahol ajándékcsomagokat adtak át 2020. december 4-én.
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, ahol ajándékcsomagokat adtak át 2020. december 4-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ajándékcsomagokat juttatott el az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet dolgozóinak a Katolikus Karitász.

A hatszáz csomagot – melyek egy félkilós lekvárt, egy még kisebb mézet, teát, valamint szörpöt tartalmaztak – Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke és Écsy Gábor, a segélyszervezet országos igazgatója adta át pénteken.

Soltész Miklós az MTI propagandafotósának kereszttüzében elmondta: néhány héttel ezelőtt a karitatív szervezetek kezdeményezték az akciót, hogy a kórházakban megfeszítetten dolgozó orvosoknak, ápolóknak eljuttassanak valamilyen ajándékot, amellyel kifejezik köszönetüket és szolidaritásukat.

A Katolikus Karitász csomagjait megváltozott munkaképességű emberek állították össze. Ezek az emberek sokszor szorulnak rá orvosok, ápolók segítségére életük során, most azonban ők azok, akik odafigyelnek az egészségügyi dolgozókra – magyarázta Soltész, hozzátéve:

az ilyen gesztusok biztosan erőt adnak a hihetetlen fizikai és lelki nyomás alatt dolgozó orvosoknak, ápolóknak.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz