Hollik István úgy tudja, Soros György minden erővel Európára akarja kényszeríteni a bevándorlást

Irtózatos erőben lehet még mindig a 90 éves öregember.

Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én.
Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Soros György továbbra is minden erővel rá akarja kényszeríteni Európára a bevándorlást, a brüsszeli politikusok és bürokraták pedig segítenek neki

– mesélte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Hollik István felidézte, hogy nemrég az unióban egy konferenciát tartottak a bevándorlásról. Az ott elhangzottak jól mutatják, hogy hiába az elmúlt évek szörnyű terrorcselekményei, az európai közbiztonság drámai romlása a brüsszeli bürokraták és politikusok továbbra is támogatják és ösztönöznék a bevándorlást – mutatott rá a magyar kormány retorikája szerint egyenlőséget téve a terrorizmust a bevándorlás közé.

Hollik István számára mindebből egyértelmű, hogy Soros György továbbra is minden erővel rá akarja kényszeríteni Európára a bevándorlást, és ebben a brüsszeli politikusok és bürokraták segítenek neki!

A magyar miniszterelnök uniós vétója éppen arról szól, hogy nem vagyunk hajlandóak elfogadni, hogy ránk kényszerítsék a bevándorlók befogadását – magyarázta a fideszes, noha a témának nem sok köze van a bevándorláshoz, pláne nem a „kényszerítéshez”, Orbán Viktornak „mindössze” azt kellene elfogadnia, hogy nem lophat tovább kontroll nélkül.

Most itt vagyunk egy járványügyi helyzet kellős közepén, ilyenkor nem több bevándorlóra, hanem több segítségre van szükség az Európai Unió részéről – bevándorlózott Hollik, hogy addig se az összeomlás szélén álló magyar egészségügyről kelljen beszélni.

Szájer József egyébként napközben még azt állította: Magyarország jól kezeli a járványt, nincs szükségünk plusz forrásokra, így nem pontosan érthető, hogy Holliknak milyen segítségre van szüksége.

Ezek is érdekelhetnek