Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Kocsis Máté: szörnyű

„Már a szög is kibújt a zsákból.”

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője védőmaszkot visel a koronavírus-járvány miatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 12-én.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője védőmaszkot visel a koronavírus-járvány miatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 12-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

„Szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot”

– trenírozta rajongóit vasárnap délután Kocsis Máté a Facebook-oldalán, annak kapcsán, hogy Soros György a héten rendesen beleszállt Orbán Viktorba, amikor egy cikkben arról értekezett, hogy a magyar miniszterelnök csupaszra rabolja Magyarországot.

A vélemény miatt már a KDNP vezéresze is bepörgött szombaton, Nacsa Lőrinc úgy értelmezte a milliárdos írását, hogy készül a Soros-lista, amit Gyurcsány Ferenc ír (?!?!?!).

Kocsis Máté vasárnap arról magyarázott, hogy „amint előkerül Európában a migráns-vita, valahogy rögtön előkerül ez a Soros nevű amerikai dollármilliárdos is, és utasításokat ad a magyar baloldali pártoknak”. Az amerikai üzletember a cikkében szerinte arra is kitért, hogyan kell majd indulniuk a 2022-es választáson. Ennek pedig Gyurcsány Ferenc vezetésével az összes baloldali boldogan tesz eleget és „szolgalelkűen tapsikol” – vetítette előre a látnok Kocsis.

A fideszes politikus azzal is heccelte követőit: „ne legyen senkinek kétsége: migránsok beengedését ígérték Sorosnak cserébe egy kis támogatásért”.

Úgy tudja, ők is és a brüsszeli elit tagjai is azért támadnak folyton, mert Magyarország elutasított minden javaslatot, ami bevándorlóországgá tenné az országot. Most sincs másról szó, erről megy a vita – értelmezte Kocsis Máté, hozzátéve: „csak már a szög is kibújt a zsákból”.

Kocsis Máté: Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti

Kocsis Máté: Magyar Pétert elhagyta a felesége, locsog-fecseg, bosszút akar állni

Kocsis Máté úgy tudja, Novák és Varga „felelősségteljes döntést hozott”… bezzeg Gyurcsány!

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt