Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Nacsa Lőrinc úgy tudja, készül a Soros-lista: Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezére írja és Soros György a megrendelő

Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal a kereskedelemről szóló törvény módosításáról tartott vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 20-án.
Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal a kereskedelemről szóló törvény módosításáról tartott vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 20-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Soros György az Európai Unió vezetői mellett a magyar baloldalnak is kijelölte az irányt: „először bátornak nevezte a hazai álhírgyártókat, majd hitet tett a közös baloldali lista mellett” – magyarázta a Fidesz-KDNP pártszövetség nevében Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton.

A KDNP frakciószóvivője úgy olvasta, Soros György ismét nyilvánvalóvá tette, hogy szerinte fel kell lépni Magyarország ellen.

„Készül tehát a Soros-lista: Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére írja, Soros György a megrendelő, a DK-tól kezdve az MSZP-n, a Jobbikon, az LMP-n és a Momentumon át Karácsony Gergely pártjáig mind fel fognak rá iratkozni”

– adta elő különös lázálmát Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus azt is tudni véli, a baloldali pártokat a bevándorlás támogatása köti össze, „ahogy Soros György is azért támadja Magyarországot, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra”!