Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Gera Zoltán irányítja a magyar válogatottat a szerbek ellen

A Marco Rossit helyettesítő Cosimo Inguscio pályaedző koronavírustesztje is pozitív lett.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke (j) és Kubatov Gábor, az FTC elnöke (b) oklevelet és ajándékot ad át Gera Zoltán 97-szeres válogatott labdarúgó búcsúztatóján, a Puskás Aréna nyitóünnepségén 2019. november 15-én.
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke (j) és Kubatov Gábor, az FTC elnöke (b) oklevelet és ajándékot ad át Gera Zoltán 97-szeres válogatott labdarúgó búcsúztatóján, a Puskás Aréna nyitóünnepségén 2019. november 15-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Szerbia elleni vasárnapi Nemzetek Ligája-mérkőzésen Gera Zoltán irányítja majd a magyar labdarúgó-válogatottat.

Marco Rossi szövetségi kapitány az izlandiak elleni meccs előtt produkált pozitív koronavírustesztet, s bár már tünetei nincsenek nem térhet vissza a válogatott kispadjára. Ma azonban a kijutást eredményező EB-pótselejtezőn Rossit helyettesítő Cosimo Ingusco pályaedző koronavírustesztje is pozitív lett, így az U21-es csapatot vezető Gera Zoltán ül majd a kispadon – közölte a Twitteren az MLSZ. A szövetség azt is közölte: mindenki más koronavírustesztje negatív eredményt hozott.

https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1327910481718366208

Az MLSZ arról is hírt adott, hogy Szalai Ádám térdsérülést szenvedett, ezért sem a szerbek, sem a törökök ellen nem játszhat.