Baleset

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Németh Szilárd bemutatta a 2020-as őszi-téli csepeli maszkdivatot

Csikóbőrből jobb lenne, de így is diktál.

Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a csepeli piac parkolójában tartott sajtótájékoztatón 2020. november 13-án.
Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a csepeli piac parkolójában tartott sajtótájékoztatón 2020. november 13-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Míg a Parlamentben a magyar zászlót használják takonyfogónak a kormánypártiak, Pécsen pedig mindegyiket, addig Németh Szilárd arra esküszik, hogy csepeliként is a székely zászló a legjobb választás koronavírus ellen.

A rezsibiztosból lett honvédelmi államtitkár pénteki sajtótájékoztatójáról videó is készült, így Németh teljes outfitjét megcsodálhatja, aki esetleg elcsatolt TSZ-elnöknek szeretne öltözni farsangkor:

Egészséges Magyarország – kormányzati Covid-szűrő busz Csepelen

Posted by Németh Szilárd on Friday, November 13, 2020

Az eseményt egyébként annak apropóján rántották össze, hogy Csepelen már szűrőbuszok is közreműködnek a koronavírus-gyanús esetek tesztelésében. Gyorstesztekkel méghozzá, amiről ugye a lakájmédia a múlt hétvégén azt írta, hogy az egy dilettáns hülyeség, mert akkor még csak Karácsony Gergely ötlete volt.