Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Az MTI kiadott egy javítást arról, hogy Kovács Zoltán szerint az uniós biztos nem Soros EMBERE, hanem Soros PÉNZELI

Előreszaladt az állami hírügynökség, ma nem azt mondta Kovács.

Az MTI kiadott egy javítást arról, hogy Kovács Zoltán szerint az uniós biztos nem Soros EMBERE, hanem Soros PÉNZELI

Vera Jourová és Didier Reynders uniós biztosok az ideológiai meggyőződésük alapján végzik munkájukat, ami aláássa az Európai Bizottság hírnevét – írta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár Twitter-üzenetében pénteken.

Kirohanását a Magyar Távirati Iroda is szemlézte, csakhogy már az állami hírügynökség is kezd belezavarodni, mikor mit őrjöng össze Kovács, így hiba csúszott fordításba.

Vera Jourová, az Európai Bizottság értékekért és átláthatóságért felelős alelnöke ismét kompromittálta magát, és bebizonyította, nem ér fel az uniós biztos szerepéhez – értékelt az államtitkár, tényként hozzátéve:

a biztos a magyar sajtószabadságról semmit sem tud, és hazudik, mert Soros György pénzeli!

Az MTI első hírében azonban még az szerepelt, hogy „mert Soros György embere”. Erre reagálva jött a javítás, az ilyenkor szokásos kísérő formaszöveggel: „Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!”

Így lett tehát végül hiteles az MTI híre arról, hogy Kovács Zoltán szerint az uniós biztost Soros pénzeli. Mert az tényleg durva lenne, ha az embere lenne!