Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Kiderült, ki áll majd Szentkirályi Alexandra helyén a Kormányinfón

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. április 20-án.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. április 20-án. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Miután a Fidesz főpolgármester-jelöltje lett, Szentkirályi Alexandra lemondott kormányszóvivői tisztségéről, hogy magasztosabb céljára koncentrálhasson.

Az ATV információi szerint Szentkirályi helyét a Kormányinfókon korábban rendszeresen fellépő, cinizmus terén igencsak kiművelt Kovács Zoltán veszi át.

A fideszesek divathóbortjává züllesztett vadászatért rajongó Kovács jelenleg nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárként lát el kormányszóvivői feladatokat, de ha szükséges, hisztérikusan védelmezi a legudvariasabb kritikával szemben is az orbáni „demokráciát”.

A következő Kormányinfó időpontja egyelőre nem ismert, a másik állandó arc, Gulyás Gergely ugyanis hetek óta betegállományban van.

Kapcsolódó friss hírek