Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Eldőlt, hogy ki lesz a Fidesz főpolgármester-jelöltje Budapesten

Lepecsételnek egy szavazólapot az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a mezőkövesdi Szent László gimnáziumban kialakított szavazókörben 2022. április 3-án. Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7. számú választókerületében tíz egyéni jelölt indult.
Lepecsételnek egy szavazólapot az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a mezőkövesdi Szent László gimnáziumban kialakított szavazókörben 2022. április 3-án. Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7. számú választókerületében tíz egyéni jelölt indult. Fotó: MTI/Vajda János

Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP szövetség főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya egyhangú döntéssel – közölte a budapesti Fidesz a közösségi oldalán.

Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke szerint az elmúlt négy és fél évben „Karácsony és Gyurcsány emberei csődbe vitték a fővárost, ezért Budapesten változás kell!”

Szentkirályi Alexandra vezetésével a város új lendületet kaphat és ismét fejlődésnek indulhat” – olvasható a bejegyzésben.

👏 A Fidesz budapesti választmánya mai ülésén egyhangú döntéssel Szentkirályi Alexandrát javasolja a…

Posted by Fidesz Budapest on Thursday, March 14, 2024

Kapcsolódó friss hírek