Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Megint széttépett egy mesekönyvet Dúró Dóra

Nem bír leállni a szélsőjobbos Dulifuli-párt politikusa, ezúttal a Vagánybagoly egy példányától mentette meg a vészesen érzékenyülő „gyerekeinket”.

Megint széttépett egy mesekönyvet Dúró Dóra
Fotó: Facebook/Dúró Dóra

Újabb, szerinte homoszexuális propagandát is tartalmazó mesekönyvet semmisített meg pénteken Budapesten a Mi Hazánk Mozgalom nevű párt elnökhelyettese.

Az MTI híre szerint Dúró Dóra azt mondta: különösen felháborítónak tartja, hogy a kötet – a „Vagánybagoly és a harmadik Á” című, „avagy mindenki lehet más” alcímű mesekönyv – a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jelent meg! Hozzátette, hogy a kötet szerzője, Bán Zsófia beszédet mondott a 2013-as Budapest Pride megnyitóján.

https://www.facebook.com/durodora/posts/3455074497861725

A politikus homoszexuális propagandának tartja, hogy az egyik szereplőnek nem apja és anyja, hanem két anyja van. A szélsőjobbos azt is nehezményezi, hogy

a mesekönyv egy másik részletében a szerző érzékenyíti „gyerekeinket” a fekete bőrű külföldi osztálytárs befogadására,

az egyik gyerekszereplő pedig viccelődve a „beverem a pofáját” kifejezést használja.

Felidézte, hogy a „Meseország mindenkié” című, szerinte ugyancsak homoszexuális propagandát tartalmazó mesekönyv ledarálása után hívták fel a figyelmét erre a „propaganda-mesekönyvre”.

Dúró Dóra írásbeli kérdéssel fordul az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetőjéhez, hogy megtudja, miként támogathatta a Kásler Miklós által elnökölt NKA a kötet megjelenését, mennyi pénzzel támogatták a könyv kiadását és ki a felelős mindezért.

Dúró Dóra kérdésre válaszolva közölte: egyetért Borbély Lénárd csepeli polgármester (Fidesz-KDNP) azon intézkedésével, hogy a kerületi intézményekben betiltotta a „Meseország mindenkié” című könyvet.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz