Pataky Attilát eltiltották az énekléstől

Megviselte a betegség, állítólag nyolc kilót fogyott.

Pataky Attilát eltiltották az énekléstől
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Elhagyhatta a kórházat a koronavírus-fertőzésen átesett Pataky Attila, azonban nem mostanában fog újra színpadra lépni: egyelőre ugyanis megtiltották neki az éneklést.

„Kezdődő tüdőgyulladásom volt, csak suttogva, fojtott hangon bírtam beszélni. Teljesen el voltak gyengülve a hangszalagjaim, de már sokat javultak. Két hete itthon vagyok, így még gyorsabb a felépülés, hála a feleségem és az anyósom csodálatos gyógyleveseinek. Ám mindezek ellenére az éneklés sajnos még várat magára. Most sokat kell pihennem nekem is és szerzőtársamnak is”

– nyilatkozta az Edda frontembere a Blikknek.

Pataky arról is beszélt, próbál a gyógyulásra koncentrálni, minél előbb szeretne találkozni a közönséggel. A betegség megviselte, nyolc kilót fogyott. Zenésztársa, Gömöry Zsolt, aki szintén elkapta a vírust, 9 kilóval lett kevesebb, de már kettőt visszaszedett.

„Még mindig nem vagyok a régi, édesanyám azt szokta mondani erre, össze vagyok esve, mint a Samu nadrágja, így is érzem magam. De a rajongók szeretete felemel, a Kárpát-medence minden tájáról írtak, és segíteni próbálnak. Megkerestek gyógyfüvesek, már csak azt nem tudom kitalálni, melyiket válasszam, de más módszereket is felajánlottak, elképesztő az a szeretet, ami árad a zenekar felé, nagyon hálásak vagyunk”

– mesélte a bulvárlapnak Pataky Attila.

Ezek is érdekelhetnek