Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Súlyosbodott az Edda koronavírusos billentyűsének állapota

Gömöry Zsolt, az Edda Művek billentyűse.
Gömöry Zsolt, az Edda Művek billentyűse. Fotó: Facebook/Gömöry Zsolt

„Nincsenek jó híreim. Sajnos a laboreredményeim rosszabbak lettek, mint ahogy azt gondoltuk. Nem tudom, meddig kell kórházban maradnom, de még három hét is lehet belőle. Türelmes vagyok és természetesen bizakodó. Szeretnék már jobban lenni, de még nem vagyok”

nyilatkozta a Blikknek Gömöry Zsolt, az Edda billentyűse, akit egy hete az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet koronavírus-fertőzötteket gondozó osztályán kezelnek.

A zenész szerint az egyetlen pozitívum, hogy már nincs olyan magas láza, a gyulladásos állapot mértékét jelző CRP-értéke viszont a duplájára nőtt. Az orvosokat, ápolókat viszont nagyon dicsérte, szerinte nem lehetne jobb helyen ilyen bajjal.

Hogy hol fertőződött meg pontosan, azt Gömöry nem tudja, szerinte biztosan nem családtagtól kapta el a vírust, a családja továbbra is tünetmentes.

Azt sem tudja, hogy a frontember, Pataky Attila hogy van, akit szintén kórházi kezelésre szorult. A Blikk szerint Kicska László, a legendás rockbanda basszistája sincs jól, de ő az otthonában gyógyul.