Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Orbán fontos bejelentést tett az „egyheti 13. havi” nyugdíjról

Videóüzenetben szólt törzsbázisához a Idősek Tanácsának mai ülése után.

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök és Müller Cecília országos tisztifőorvos az Idősek Tanácsának ülésén a Karmelita kolostorban 2020. október 1-jén.
Orbán Viktor miniszterelnök és Müller Cecília országos tisztifőorvos az Idősek Tanácsának ülésén a Karmelita kolostorban 2020. október 1-jén. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Nem szeretne „zsákbamacskát árulni”, de a mostani ősz az idősek számára nehezebb lesz, mint a tavasz volt, mert „az ország választópolgárai úgy döntöttek”, hogy ősszel nem zárjuk le az ország működését – magyarázta Orbán Viktor a Facebookon közzétett legújabb videójában.

Az Idősek Tanácsának csütörtöki ülése után a miniszterelnök azért megnyugtatta törzsbázisát: „járvány ide vagy oda”, a kormány a következő év elején megkezdi a beígért 13. havi nyugdíj visszaépítését.

Következő év elején megkezdjük a 13. havi nyugdíj visszaépítését. Járvány ide vagy oda // We will begin reintroducing the 13th-month pension early next year. Regardless of the pandemic

Következő év elején megkezdjük a 13. havinyugdíj visszaépítését. Járvány ide vagy oda // We will begin reintroducing the 13th-month pension early next year. Regardless of the pandemic

Posted by Orbán Viktor on Thursday, October 1, 2020

Ez ugye az a tavasszal bedobott gumicsont, amit úgy kell értelmezni, hogy először 2021 februárjában érkezik a januári nyugdíjon felül kemény egyheti plusznyugdíj, majd ugyanez történik 2022-ben, 2023-ban és 2024-ben is, így „szétkenve” négy évre a „13. havi nyugdíj” nevű kommunikációs lózungot.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán a KRÉTA-rendszeren keresztül üzent a szülőknek

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány

Orbán a Facebookon hajrá magyarokozik, miközben Budapesten a lemondásáért tüntetnek

Itt a bejelentés: ő lesz az új kormányszóvivő

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot