Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Kikerült a kórházból, és megszólalt a koronavírusról Pataky Attila

Nagyon erősen megtanította a sors, hogy „nem kell annyira véleményeskedni”.

Kikerült a kórházból, és megszólalt a koronavírusról Pataky Attila
Fotó: Facebook/EDDA Művek

A Retro Rádió vendége volt reggel Pataky Attila, az Edda frontembere, aki tavasszal még hisztinek nevezte a koronavírus-járványt, nemrég viszont kórházba került miatta.

Az énekes azt mondta, már a garázskoncert idején sem volt jól, fogyott 6-7 kilót, a koncert után viszont gyakorlatilag órák alatt annyit romlott az állapota, hogy bekerült a Szent László kórházba.

„Elképesztő, mit kell teljesíteni ott a dokiknak, mindenkinek, aki ott dolgozik, a hétköznap hőseinek, 35 fok melegben, maszkokban, a nővérkék, akik teszik a dolgukat”

– mondta a Blikk beszámolója szerint Pataky, akinél kezdődő tüdőgyulladást okozott a vírust.

„A falakon át hallgatod a többiek jajgatását, kapaszkodj meg, nézd a falat”

– mondogatta magában Pataky Attila. Hangsúlyozta, az orvosok csodát tettek vele, valamint a felesége, Orsi szeretete sem engedte el. Mikor a műsorvezető, Bochkor Gábor szembesítette tavaszi kijelentésével, az énekes azt mondta, azóta megváltozott a véleménye.

„Nagyon erősen megtanított a sors, hogy kicsit halkabban, nem kell annyira harsánykodni, nem kell annyira véleményeskedni”

– fogalmazott.

Zenésztársának, a szintén koronavírussal küzdő Gömöry Zsoltnak sok erőt és gyógyulást kívánt, és mindenkit arra kért, hogy küldjön energiát a beteg billentyűsnek.