Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baukó Éva kiakadt: „raktárkoncert, az anyátok büdös picsáját”

Szerinte csak „pénznyúlásról” van szó.

Baukó Éva kiakadt: „raktárkoncert, az anyátok büdös picsáját”
Fotó: Facebook/Baukó Éva

Vehemens posztban fakadt ki a Való Világ egykori sztárja, Baukó Éva a kormány raktárkoncert-projektje miatt, mely során 5,3 milliárd forintot öntenek rá a koronavírus-járvány miatt térdre kényszerült zeneiparra.

„Tisztes adófizető állampolgárként mélységesen felháborít, amit a NETEN látok! Raktárkoncert az anyátok büdös picsáját! Ez egy sima videó, amit felvesztek egy sufniban, 30 millió forintért, ennyi pénzből Mundruczó Kornél simán leforgatná a Kill Bill harmadik részét”

– írta Baukó Éva, aki szerint csak „pénznyúlásról” van szó.

Posztja már nem elérhető a Facebookon (a 24.hu cikkében teljes egészében elolvasható).

Az egykori valóságshow-sztár nem kímélte külön Tóth Gabi énekes sem, nem érti, hogy miért jár olyanoknak pénz, akik állítása szerint évente 20-30 milliókat kapnak csak a tévés szerződéseikből. Ehhez még hozzá kell számolni a rádiós jogdíjakat, ami évi 10-20 millió forint – magyarázta.

„Ezeket a pénzeket nem érinti a vírus. Úgyhogy most nézzétek meg milyen műsorok mennek jelenleg a tv-ben, amiben “zenészcelebek” vannak, adjátok össze hány epizódban szerepelnek, csak most az ősszel, vagy hány adásban szerepeltek az elmúlt 1-2 év alatt és könnyen kiszámolhatjátok, hogy ez a támogatás nem járna nekik!! Remélem az ilyenfajta “zenészcelebek“ közzéteszik majd a hivatalos bérlistát, hogy a felvett 10 milliók a rászoruló -kisegítő személyzet számára ment szét”

– zárult a posztja.