Belföld

Újra kiment a fényre Orbán Viktor, most itt bukkant fel nagy titokban, egy marék ember előtt

Bűnügy

Gyilkosság történt Miskolcon szombat hajnalban

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Halász János kihirdette a nemzeti konzultáció eredményét: Gyurcsány, Soros, bevándorlás

Szerencsére a baloldalnak most sem sikerült elhallgattatni a magyar embereket.

Halász János kihirdette a nemzeti konzultáció eredményét: Gyurcsány, Soros, bevándorlás
Fotó: Kormány.hu/Árvai Károly

A baloldal minden eszközzel próbálta megakadályozni a hétfőn lezárult nemzeti konzultációt, de most sem sikerült elhallgattatni a magyar embereket

– mesélte a Fidesz-frakció szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Halász János úgy tudja, minden idők második legnépszerűbb konzultációja volt a mostani, ami azt jelzi, hogy a magyarok fontosnak tartják elmondani véleményüket az életüket és az ország jövőjét meghatározó kérdésekben!

Pedig a baloldali pártok mindegyike próbálta ellehetetleníteni, hogy az emberek véleményt mondjanak – állította –: Gyurcsányék, a szocialisták, a momentumosok, az LMP-sek, a jobbikosok mind próbálták lebeszélni az embereket arról, hogy részt vegyenek a konzultációban. Hozzátette:

olyan „aljas és gátlástalan módszereket” is bevetettek, hogy begyűjtötték, széttépték, és még a postaládából is kilopkodták a kérdőíveket.

Szavai szerint a baloldal ezúttal sem akarta, hogy hallatsszon a magyar emberek véleménye a koronavírus-járvány elleni védekezésről, a bevándorlásról, Magyarország gazdasági szuverenitásáról és a „második Soros-tervről”. Azért nem akarja, mert ők soha nem a magyar emberek akaratát, hanem „idegen hatalmak megrendelését teljesítik” – fújta az unásig ismert primitív halandzsát arról, hogy van a Fidesz, minden jólét záloga, és van az ellenzék, aki viszont gyíkemberekkel szövetkezik és magyarok vesztét akarja.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!