Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Kásler: egyszeri, bruttó 500 ezer forintos támogatást kap 10 ezer pedagógus

Mindannyian hátrányos helyzetű települések valamelyikén dolgoznak.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a beszédet mond a Semmelweis-díj és a Batthyány-Strattmann László-díjak átadásán a Pesti Vigadóban 2020. július 6-án.
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a beszédet mond a Semmelweis-díj és a Batthyány-Strattmann László-díjak átadásán a Pesti Vigadóban 2020. július 6-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 10500 pedagógus egyszeri, 500 ezer forintos támogatást kap Magyarországon – jelentette be legújabb Facebookos-videójában Kásler Miklós.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője szerint a kedvezményezettek között pedagógusok és „a pedagógusi munkát segítő emberek” is vannak, és mindannyian a kormány által kiválasztott 400, hátrányos helyzetű település valamelyikén dolgoznak.

Hogy mikor és hogyan kapják meg a pénzt a kedvezményezettek, arról a miniszter nem közölt részleteket.

Életközelben 11. rész

❗️Több mint tízezer pedagógus részesül bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatásban – jelentette be Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter az Életközelben videósorozat legújabb részében.➡️ A kormány úgy döntött, hogy 400 hátrányos helyzetű településen dolgozó 10.500 pedagógus és az oktatást segítő kolléga részesül ebben a juttatásban a hátrányos helyzetben levő diákjaik felzárkóztatásáért.

Posted by Kulturális és Innovációs Minisztérium on Wednesday, August 26, 2020

A járvánnyal kapcsolatban Kásler megjegyezte: bár nő a fertőzésszám, szerinte a kormány kézben tartja a dolgokat. A tanév is rendben elkezdődhet.