Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Rotyis Bálint: az ellenzék csak próbálkozik

De egyre radikálisabban próbálkoznak, hiszen közeledik a 2022-es választás.

Rotyis Bálint: az ellenzék csak próbálkozik

Az ellenzék csak próbálkozik, de nem tud hatékonyan fellépni a nemzeti konzultációval szemben – magyarázta a Médianéző Központ „elemzője” hétfőn az M1 propagandacsatornán.

Rotyis Bálint úgy tudja, a baloldal első kísérlete az volt, hogy a konzultációt jelentéktelennek és hatástalannak próbálta beállítani, de az üzenet nem ment át, hiszen a még szűk két hétig tartó konzultációt már egymillió-kétszázezren töltötték ki. (Ez ugyanakkor csak korlátozottan tekinthető hiteles adatnak, lévén a nemzeti konzultációk „sikerességét”, lebonyolítását eddig még soha nem ellenőrizhették független szereplők, csupán a kormány bemondására kell hagyatkozni – a szerk.).

A kormányközeli „elemző” ugyanakkor megnyugtatott, az ellenzéki pártoknak nem kell egyetérteniük a nemzeti konzultáció intézményével. Azzal viszont, hogy megpróbálják begyűjteni a kérdőíveket, szerinte túlleptek a politikai téren. Az ügynek így jogi vonatkozása is van, és adatvédelmi kérdéseket vet fel – mondta, közelebbről nem kifejtve, hogy mégis milyen jogi és adatvédelmi kérdéseket vet fel, ha Mari néni a számára kézbesített üres, anonim kérdőívet nem a kormánynak, hanem az ellenzékieknek küldi vissza.

Rotyis azért megfejtette, mit állhat valójában a háttérben: nem váratlan hogy az ellenzék ilyen radikális lépéseket tesz, hiszen közeledik a 2022-es országgyűlési választás, és a kormánypártok támogatottsága a vírushelyzet ellenére is magas!

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten