Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Szinte érdektelenségbe fulladt, mindössze 9-en adták át az M4 Pest megyei szakaszát

RövidenRöviden
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (b4), Kállai Mária, Szolnok és térsége fideszes parlamenti képviselője (b3), Boldog István, Törökszentmiklós és térsége fideszes országgyűlési képviselője (b2), Varga Antal, a Duna Aszfalt Út ügyvezető igazgatója (b), Földi László, Cegléd és térsége kereszténydemokrata párti országgyűlési képviselője (j5), Szalay Ferenc (Fidesz-KDNP), Szolnok polgármestere (j4), Szűcs Lajos, Vecsés és térsége fideszes országgyűlési képviselője (j3), Fazekas Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselője (j2) és Nyul Zoltán, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) beruházási vezérigazgató-helyettese (j) átvágja a nemzeti színű szalagot az M4-es gyorsforgalmi út Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakaszának átadóünnepségén az M4-es abonyi pihenőjében 2020. július 23-án.
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (b4), Kállai Mária, Szolnok és térsége fideszes parlamenti képviselője (b3), Boldog István, Törökszentmiklós és térsége fideszes országgyűlési képviselője (b2), Varga Antal, a Duna Aszfalt Út ügyvezető igazgatója (b), Földi László, Cegléd és térsége kereszténydemokrata párti országgyűlési képviselője (j5), Szalay Ferenc (Fidesz-KDNP), Szolnok polgármestere (j4), Szűcs Lajos, Vecsés és térsége fideszes országgyűlési képviselője (j3), Fazekas Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselője (j2) és Nyul Zoltán, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) beruházási vezérigazgató-helyettese (j) átvágja a nemzeti színű szalagot az M4-es gyorsforgalmi út Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakaszának átadóünnepségén az M4-es abonyi pihenőjében 2020. július 23-án. Fotó: MTI/Mészáros János

A hétfői egri csődülethez képest már-már megalázóan kevesen vonultak fel csütörtökön az M4-es gyorsforgalmi út Pest megyei szakaszához, ahol az MTI fotósának

mindössze 9 öltönyös-kiskosztümös méltóságost sikerült megörökítenie, amint vért izzadva vágják a szalagot a szent hon közlekedését fellendítendő.

A most átadott, 26 milliárd forintból megépült szakasszal egyébként elkészült a gyorsforgalmi út teljes Pest megyei összeköttetése az M0-ás körgyűrűtől Abonyig 62 kilométeren, összesen közel 100 milliárd forintból.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a nagy eseményen arról magyarázott, hogy Magyarország gyorsforgalmi törzshálózata öt éven belül megközelítheti a végleges kiépítés szintjét, és az év végére a települések kétharmadán élő 8,4 millió ember, az ország lakosságának 86 százaléka juthat el legfeljebb fél óra alatt a gyorsforgalmi vagy kiemelt főúti hálózatig, 2025-re pedig az ország településeinek háromnegyedére igaz lesz, hogy 30 perces közelségben van egy négysávos úthoz!

Ugyanitt Szalay Ferenc szolnoki polgármester a miniszterelnöknek és a kormánynak mondott köszönetet a fejlesztések forrását előteremtő gazdaságpolitikáért.

Ez is érdekelhet

Puhára esett: kiderült Palkovics László új munkahelye

Elfogadta Palkovics lemondását Orbán, önálló energiaügyi minisztériumot hoznak létre

Reagált a Miniszterelnökség a Palkovics László távozásáról szóló hírekre

Átverte a MÁV az utasokat, továbbra is fennakadás lesz a Déli pályaudvar és Kelenföld között

Indul a nap: műszaki hiba miatt késnek a vonatok a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon

Jön a nagy MÁV-káosz: csütörtökön péntek lesz, pénteken szombat, hétfőn vasárnap