Élő adásban sírta el magát a Kaleta-ügy kapcsán az RTL műsorvezetője

„Nem azt kívánom, hogy dögöljön meg, hanem hogy aki teheti, minden erejével fellépjen ez ellen, ne eltussolja.”

Élő adásban sírta el magát a Kaleta-ügy kapcsán az RTL műsorvezetője

„Gyomorforgató történet, megbánás ide, vagy oda, egy ilyen embernek, tökmindegy, hogy min kellett keresztülmennie, nincs helye a társadalomban”

– mondta Szabó Zsófi műsorvezető az RTL Klub Reggeli című műsorában Kaleta Gábor volt perui nagykövetről, akit felfüggesztett börtönre és potom 540 ezer forintos pénzbüntetésre ítéltek, miután kiderült, hogy 19 ezer gyermekpornó felvétel volt a hivatali laptopján. Az ítélet nem jogerős, Kaletáék ráadásul fellebbeznek a döntés ellen.

„19 ezer szexuálisan bántalmazott gyerek fotója, ők min mentek keresztül? És döbbenet, hogy itt tartunk, hogy fellebbezésről van szó, ahelyett, hogy csendben lenne, egyszerűen nem lehet nem lehet megszólalni. Ez most nem a politikáról szól, hanem arról, amit tesznek ezek az emberek. Nincs ilyen, hogy megbánás, meg hogy lefogyott. Hát hogy? De tényleg. Én egy hete alig tudok aludni” – fakadt ki könnyek között Szabó Zsófi.

Elmondta, nagyon sajnálja ezeket a gyerekeket, ott van előtte, hogy mi történhetett velük, amit nem tud megemészteni.

„Iszonyatosan fájó. Nem azt kívánom, hogy egy ember dögöljön meg a börtönben, hanem azt kívánom, hogy ennek vége legyen, és aki megteheti, minden erejével fellépjen ez ellen, ne eltussolja” – tette hozzá.

Kapcsolódó hírek