Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Fellebbezett Kaleta Gábor az ítélet ellen, másodfokon folytatódik az ügy

Úgy tűnik, még a pofátlanul enyhe döntés sem elfogadható számára.

Kaleta Gábor, a Külügyminisztérium sajtófőosztályának vezetője sajtótájékoztatót tart az Ukrajnában kialakult helyzetről, a minisztériumban 2014. február 19-én.
Kaleta Gábor, a Külügyminisztérium sajtófőosztályának vezetője sajtótájékoztatót tart az Ukrajnában kialakult helyzetről, a minisztériumban 2014. február 19-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Bár korábban mindent beismert a bíróságon Kaleta Gábor volt perui magyar nagykövet, akinek több mint 19 ezer, gyerekkorúakról készült pornográf képet találtak a gépén, a hvg.hu információi szerint ügyvédje fellebbezett az ítélet ellen.

Kaleta a fotókért egy év felfüggesztett szabadságvesztést és 540 ezer forintos büntetést kapott, melyet utóbb az ügyészség is elfogadott. Az enyhének tartott ítéleten sokan felháborodtak. Fellebbezésre volt lehetőség, ez a hvg.hu szerint meg is történt, de úgy tűnik, a védelem inkább túl súlyosnak találta az ítéletet, így az ügy másodfokon folytatódik.

Az ügy kapcsán felmerült, hogy a kormány szigorítana a vonatkozó törvényeken. Úgy tudni, Kaleta Gábor, aki ügyvédje szerint „mélyen vallásos”, és mintaértékű jogász életet élt, önkéntes orvosi kezelésre jár.

A 444.hu eközben arról írt, tettestársai nem úszták meg olyan olcsón, mint a pedofil magyar diplomata: Amerikában és Nagy-Britanniában sok év börtönt kaptak a pedofilhálózat tagjai.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten