Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Nagy mennyiségű elásott heroint találtak a rendőrök egy domonyvölgyi nyaraló kertjében

Luxusautókat és több ezer eurót is lefoglaltak.

A Készenléti Rendőrség munkatársa kiásott heroint emel ki egy gödörből egy domonyvölgyi nyaraló kertjében 2020. június 19-én.
A Készenléti Rendőrség munkatársa kiásott heroint emel ki egy gödörből egy domonyvölgyi nyaraló kertjében 2020. június 19-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot, feltehetően heroint talált a rendőrség egy domonyvölgyi kertben elásva.

A készenléti rendőrség közlése szerint információt kaptak arról, hogy P. Zsolt 50 éves budapesti férfi nagy mennyiségben szerzett be külföldről heroint, és azt a 45 éves K. István segítségével domonyvölgyi nyaralójában rejtette el, majd az anyag higítása után – lényegesen nagyobb mennyiségben és haszonnal – továbbértékesítette. Egyik vásárlója a 49 éves P. Pál volt, aki a megvett drogot szintén továbbadta.

A nyomozók azt is megtudták, hogy nagyobb mennyiségű heroin érkezett P. Zsolthoz. A férfit az M3-as autópályán igazoltatták, elfogásakor előre kiporciózott heroint találtak nála. Ezzel egyidejűleg a Terrorelhárítási Központ egysége K. Istvánt vidéki nyaralóban, P. Pált fővárosi otthonában elfogta.

A hétvégi összehangolt akció után a rendőrök kutatásokat tartottak a férfiakhoz köthető ingatlanokban. A domonyvölgyi nyaralóban – az elásott ötkilónyi heroin mellett – további 131 gramm heroingyanús anyagot, 73 gramm folyékony metadont, és csekély mennyiségű marihuánát találtak.

A nyomozók lefoglaltak 2,5 millió forintot, valamint 4500 eurót, négy nagy értékű luxusautót, illetve zár alá vettek öt ingatlant és három bankszámlát.

A három férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz