Kásler a vasalódeszkás tanárról: „a szárazföldi tengerész típusos esete”

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (j) és Rétvári Bence parlamenti államtitkár a Magyar Érdemrend Lovagkereszt, a Magyar Érdemrend Tisztikereszt, az Érdemes Művész, a Kiváló Művész és a Babérkoszorú-díjak átadásán a Várkert Bazárban 2019. március 12-én.
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (j) és Rétvári Bence parlamenti államtitkár a Magyar Érdemrend Lovagkereszt, a Magyar Érdemrend Tisztikereszt, az Érdemes Művész, a Kiváló Művész és a Babérkoszorú-díjak átadásán a Várkert Bazárban 2019. március 12-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

„Úgy gondolom, hogy a szárazföldi tengerész típusos esete fordult elő”

– fejtette ki Kásler Miklós a sorrendben hatodik „Miniszteri percek” alákérdezős interjújában a vasalódeszkás makói tornatanár kapcsán, akit vicces videója miatt alázott meg egy tankerületi vezető, országos felháborodást keltve.

„A tesitanárt a jó szándék, a kreativitás vezette, de ilyen esetekben érdemes a veszélyérzettel is összehangolni az eseménysort”

– magyarázta Kásler, mely nehezen értelmezhető a vegzált pedagógus melletti kiállásnak.

Az aktuális propagandavideóban az operatív törzs sajtótájékoztatójának végéről, valamint az egészségügy újraindulásáról is volt szó.

Kapcsolódó hírek