Ölelkezésbe torkollt az utolsó operatív törzs sajtótájékoztató

98 napnyi távolságtartásról magyarázás után ez a legkevesebb.

Müller Cecília országos tisztifőorvos és Gál Kristóf rendőr alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője megöleli egymást az operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatója után 2020. június 17-én.
Müller Cecília országos tisztifőorvos és Gál Kristóf rendőr alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője megöleli egymást az operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatója után 2020. június 17-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Megható jelenettel zárult az operatív törzs szerdai matinéja, mely egyben az utolsó volt, a veszélyhelyzet megszűnése után már nem lesz a mindennapjaink része.

Müller Cecília a tájékoztatót követően összeölelkezett Gál Kristóf rendőr-alezredessel, majd a tisztifőorvos ezután ajándékot is kapott: Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára lepte meg virágcsokorral az ország Cili nénijét.

Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára virágcsokrot ad át Müller Cecília országos tisztifőorvosnak a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatója után.

Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára virágcsokrot ad át Müller Cecília országos tisztifőorvosnak a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatója után.Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Müller Cecília munkáját a többiekével együtt Orbán Viktor is megköszönte ma a Facebook-oldalán.

Kapcsolódó hírek