Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Kivégezné a Deák téri késelőt a Mi Hazánk

Miután „szemrevételezéssel” megállapították, hogy cigány.

A Mi Hazánk Mozgalom a halálbüntetés visszaállítását követeli annak érdekében, hogy ki lehessen végezni a Deák téri kettős gyilkosság elkövetőjét – magyarázta a párt elnöke hétfői sajtótájékoztatóján.

A Fidesz-barát heccpárt, mely korábban már a Coca-Cola, a DikhTV és az autós matricák miatt is hatalmasat toporzékolt, most a pénteki Deák téri gyilkosság médiavisszhangjára csimpaszkodott rá, és Toroczkai László pártja nevében „felszólította a kormányt”:

tegyen meg mindent az Európai Unió döntéshozó testületeinél, hogy visszaállíthatóvá váljék a halálbüntetés.

Ha pedig az unió nem változtat álláspontján, Magyarországon pedig a jelenlegi „rendkívül liberális törvények” maradnak érvényben, akkor jobb, ha kilépünk az unióból – oldotta fel a gordiuszi csomót a törpepárt elnöke.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Mi Hazánk „kegyeleti megemlékezést” tart Budapesten, az Országos Roma Önkormányzat székháza előtt. Arra a kérdésre, hogy miért éppen az ORÖ székháza elé szervezik a megemlékezést, Apáti István, a párt politikus fura logikával úgy válaszolt,

„szemrevételezés útján minden kétséget kizáróan megállapítható, hogy az elkövetői kör többsége a cigány kisebbséghez tartozik”.