Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Politika

Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania

Toroczkai László megfenyegette a Coca-Colát, hogy nem iszik többé a termékeikből

Szomorú napja ez az üdítőital-gyártásnak.

RövidenRöviden
Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke tiltakozó akciójuk első lépéseként a Coca-Cola üdítőital-gyártó dunaharaszti telephelye előtti sajtótájékoztatóján az aszfaltra locsolja a támogatóik által megvásárolt Coca-Cola terméket 2019. augusztus 8-án.
Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke tiltakozó akciójuk első lépéseként a Coca-Cola üdítőital-gyártó dunaharaszti telephelye előtti sajtótájékoztatóján az aszfaltra locsolja a támogatóik által megvásárolt Coca-Cola terméket 2019. augusztus 8-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Zéró Coca-Cola, zéró homoszexuális propaganda elnevezéssel csatlakozik a Mi Hazánk Mozgalom a Coca-Cola termékekkel szemben eddig meghirdetett bojkotthoz, a vállalat homoszexualitást népszerűsítő kampányai miatt – közölte Toroczkai László csütörtökön, sajtótájékoztatón.

A Fidesz kedvenc gyűlölködőtagozatának elnöke egészen Dunaharasztiig, a Coca-Cola telephelyéig zarándokolt, hogy bejelentse: amíg az üdítőgyártó cég nem hagy fel a homoszexualitás népszerűsítésével, a Mi Hazánk hetente, rendszeres akciókkal fog tiltakozni a vállalat kampánya ellen, és

felkérik támogatóikat, hogy ne fogyasszák a cég termékeit.

Toroczkai leleplezte továbbá, hogy a Coca-Cola két országban is kiáll az azonos neműek házassága mellett, és számos országban támogatja a pride-ot.

Arról is magyarázott, hogy a Mi Hazánk álláspontja szerint egy üdítőital-gyártó cégnek nem az a dolga, hogy politizáljon, beleszóljon az emberek magánéletébe, és nem az a feladata, hogy különböző „társadalmi devianciákat” erősítsen.

A pártelnök ezután felszólította a céget, hogy térjen vissza saját tevékenységi területéhez, és ne támadja a családokat, majd ennél is tovább ment, és a gyár előtt az aszfaltra locsolta a támogatóik által megvásárolt (tehát végső soron a céget támogató) Coca-Cola termékeket.

Toroczkaiéknak egyébként nem ez az első harcias dilije: korábban benzinkutakat fenyegettek meg, hogy eltorlaszolják a bejárataikat, ha Csonka-Magyarország matricákat árusítanak.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

Kiállt a melegek gyerekvállalása mellett egy megafonos, majd eltűnt a cikke

„Megmarta a nyelőcsövüket”: hat ember kórházba kerül, miután ivott a Coca-Cola termékeiből Horvátországban

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány