Mi Hazánk: nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a Dikh TV

Toroczkai László polgármester, a mozgalom elnöke beszédet mond a Mi Hazánk Mozgalom első kongresszusán az ásotthalmi sportcsarnokban 2019. július 13-án.
Toroczkai László polgármester, a mozgalom elnöke beszédet mond a Mi Hazánk Mozgalom első kongresszusán az ásotthalmi sportcsarnokban 2019. július 13-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Mi Hazánk szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet Magyarország első országos cigány televíziója, a Dikh TV, mivel a működésével a „magyarság és a cigányság egymás ellen uszítását szolgálhatja” – uszított Toroczkai László pártelnök szombaton Budapesten.

Most induló országos roma tv csatornába keresünk fiatal szép, értelmes műsorvezető lányt. Bővebb információ privátban.

Posted by Dikh Tv – Gipsy Tv on Friday, July 19, 2019

A kormány új kedvenc, a Jobbik által hagyott űr betöltésére bátorított náci pártja szerint akár parlamenti vizsgálóbizottság felállítását is kezdeményezik, például annak tisztázására, hogy az új televízió finanszírozói mögött nem találhatók-e más államok.

Toroczkai Lászlóék azt is kioknyomozták, hogy számításaik szerint több száz millió forintba kerülhet a Dikh TV beindítása és reklámozása, és felmerül a kérdés, kik finanszírozzák azt. Elmondta, a céginformációs adatokból úgy látják, egy Romániából érkezett üzletember áll tulajdonosként a tv mögött, ezért meg kell vizsgálni, hogy román állami pénzeket is fordítottak-e a televízióra.

Kapcsolódó hírek