Bűnügy

Fejlemény a bicskei pedofil gyermekotthoni igazgató ügyében, megszólalt a bíróság

Belföld

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Globális oktatási hálózatot indít Soros György

Harta ViktorHarta Viktor

Csütörtökön, a davosi világgazdasági fórumon jelentette be Soros György, hogy Nyílt Társadalom Egyetemi Hálózat néven világszerte működő új szervezetet indít, mely az oktatást és a kutatást kívánja integrálni világszerte a felsőoktatási intézmények között.

A szervezet célja a vélemények szabad kifejezésének és a különböző meggyőződések sokszínűségének biztosítása; a hálózat közös képzési programokat, hálózati kurzusokat kínálna, rendszeresen kötne össze oktatókat és hallgatókat személyes és online konzultációkra világszerte – írja a 444.hu.

A hálózat kiemelt célja a negligált társadalmi csoportok, a menekültek, a börtönbüntetésüket töltők, a romák, az otthonukat elhagyni kénytelen emberek elérése és minőségi oktatásuk segítése, emellett külön ösztöndíjprogrammal támogatnák a politikailag üldözött kutatókat.

„Úgy hiszem, legnagyobb reményünk az oktatáshoz való hozzáférésben rejlik, ami a kritikai gondolkodás erősítésével és az akadémiai szabadság hangsúlyozásával megerősíti az egyének autonómiáját”

– fogalmazott Soros György, elárulván, a hálózat alapját a CEU és amerikai partneregyeteme, a Bard College fogja képezni, illetve az Arizonai Állami Egyetemmel is partnerségre lépnek.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Tisztítószert szórtak az óvodások reggelijébe Pilisborosjenőn, több kisgyerek rosszul lett

„Túszejtés nem történt”, de nyomoznak egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán Viktor bemondta a rádiójában, hogy a Soros-birodalom ellentámadásba lendült

Nacsa Lőrinc bejelentette, hogy Soros György pénztárcájából dollárok gurultak el!

Kocsis Máté úgy tudja, Soros György fia hergel Magyarország ellen

Orbán Viktor elmesélte, hogy alig tudta megvédeni a magyarokat Soros Györgytől, amikor Orbán Viktor vétózni készült