Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Gazdaság

Komoly üzemanyag drágulás jön napokon belül

Kocsis Máté úgy tudja, Soros György fia hergel Magyarország ellen

Minden szál Soros Györgyhöz vezet!

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án.
Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

Kocsis Máté volt ma a kormánypropaganda ügyeletes megszólalója a Kossuth Rádióban, ahol megismételte Orbán Viktor szavait, miszerint „Brüsszel megint meg akarja mondani, hogy mit gondoljunk”.

Az MTI összefoglalója szerint a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, sem a brüsszeli bizottság, sem más európai testület nem írhatja elő, hogy Magyarországon ki hogyan gondolkodjon, és a magyar szülők hogyan neveljék a gyermeküket!

A kormány szerint az látszik, hogy

a Soros-féle hálózatok aktívak a témában. Míg az idősebb Soros a migráció kapcsán hergelte az európai közvéleményt Magyarország ellen, fia a gyermekvédelmi törvény kapcsán teszi ugyanezt

– mesélte a rádióhallgatóknak.

Azt gondolhattuk, hogy az európai értékek közé sorolható közmegegyezésen nyugszik az, hogy a gyermekeket az életkoruknak nem megfelelő tartalmaktól óvni kell – fogalmazott Kocsis Máté annak kapcsán, hogy a homofób elemekkel kibővített pedofiltörvény szerinte csupán erre irányul, illetve arra, hogy a szülők saját gyermekük nevelésével kapcsolatos előjogát megerősítse. Azt is elmondta, hogy a pedofilellenes és gyermekvédelmi törvény a kormány szerint

összhangban van az EU alapokmányával és nem sérti senki jogait, hiszen nem a felnőttekre vonatkozik.

Kocsis Máté szerint nem fenntartható álláspont a bírálóktól az, hogy a szülőket ettől a joguktól meg akarják fosztani, és azt állítják, hogy legitim dolog akár 5-6 éves gyermekek számára a szexualitást bármilyen módon propagálni. Itt nem egy objektív tájékoztatásról van szó, vagy felvilágosításról, hanem életkornak nem megfelelő tartalmak közzétételéről – hangsúlyozta.

Hozzátette: ez nem a szabadság körébe tartozó dolog, és az erőszakos LMBTQ propagandának a gyermekek felé történő közvetítését korlátozza a magyar törvény úgy, hogy közben megerősíti a szülők jogait.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kocsis Máté: Magyar Pétert elhagyta a felesége, locsog-fecseg, bosszút akar állni

Kocsis Máté úgy tudja, Novák és Varga „felelősségteljes döntést hozott”… bezzeg Gyurcsány!

Kocsis Máté üzeni mindenkinek, akit zavar a pedofília: „inkább mélyen hallgassanak!”

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány