Kocsis Máté úgy tudja, Soros György fia hergel Magyarország ellen

Minden szál Soros Györgyhöz vezet!

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án.
Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

Kocsis Máté volt ma a kormánypropaganda ügyeletes megszólalója a Kossuth Rádióban, ahol megismételte Orbán Viktor szavait, miszerint „Brüsszel megint meg akarja mondani, hogy mit gondoljunk”.

Az MTI összefoglalója szerint a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, sem a brüsszeli bizottság, sem más európai testület nem írhatja elő, hogy Magyarországon ki hogyan gondolkodjon, és a magyar szülők hogyan neveljék a gyermeküket!

A kormány szerint az látszik, hogy

a Soros-féle hálózatok aktívak a témában. Míg az idősebb Soros a migráció kapcsán hergelte az európai közvéleményt Magyarország ellen, fia a gyermekvédelmi törvény kapcsán teszi ugyanezt

– mesélte a rádióhallgatóknak.

Azt gondolhattuk, hogy az európai értékek közé sorolható közmegegyezésen nyugszik az, hogy a gyermekeket az életkoruknak nem megfelelő tartalmaktól óvni kell – fogalmazott Kocsis Máté annak kapcsán, hogy a homofób elemekkel kibővített pedofiltörvény szerinte csupán erre irányul, illetve arra, hogy a szülők saját gyermekük nevelésével kapcsolatos előjogát megerősítse. Azt is elmondta, hogy a pedofilellenes és gyermekvédelmi törvény a kormány szerint

összhangban van az EU alapokmányával és nem sérti senki jogait, hiszen nem a felnőttekre vonatkozik.

Kocsis Máté szerint nem fenntartható álláspont a bírálóktól az, hogy a szülőket ettől a joguktól meg akarják fosztani, és azt állítják, hogy legitim dolog akár 5-6 éves gyermekek számára a szexualitást bármilyen módon propagálni. Itt nem egy objektív tájékoztatásról van szó, vagy felvilágosításról, hanem életkornak nem megfelelő tartalmak közzétételéről – hangsúlyozta.

Hozzátette: ez nem a szabadság körébe tartozó dolog, és az erőszakos LMBTQ propagandának a gyermekek felé történő közvetítését korlátozza a magyar törvény úgy, hogy közben megerősíti a szülők jogait.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek