Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Orbán Viktor bemondta a rádiójában, hogy a Soros-birodalom ellentámadásba lendült

Orbán Viktor miniszterelnök (b) érkezik a Kossuth Rádió stúdiójába, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban 2021. október 1-jén. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) érkezik a Kossuth Rádió stúdiójába, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban 2021. október 1-jén. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A kötelező migránskvótáról szóló döntéssel, úgy tűnik, a „Soros-birodalom visszavágott és egy puccsszerű, nagyon gyors döntéssel lenyomták az európaiak többségének a torkán ezt a kötelező migránskvótát” – magyarázta Orbán Viktor a Kossuth rádió szokásos péntek reggeli propagandainterjújában.

Kifejtette: az elmúlt években úgy tűnt, hogy át tudják fordítani a brüsszeli döntéshozók figyelmét a kötelező szétosztási migránskvótáról a határvédelemre, „mert nem úgy kell megoldani ezt a helyzetet, hogy szétosztjuk a migránsokat, hanem úgy, hogy megvédjük Európa külső határait”.

De „egyszer csak most jön egy döntés, elég puccsszerűen és gyorsan, amely azt mondja, hogy amelyik ország nem enged be migránst, arra erőnek erejével rájuk fogják őket kényszeríteni”. Van összefüggés aközött, hogy „éppen a napokban adta át Soros György a birodalmának irányítását a fia számára, aki meg is mondta, hogy ő sokkal direktebben akar politikát csinálni Amerikában is, meg Európában is”, és most „a Soros-birodalom lendült itt ellentámadásba” – hangolt újra a külföldiek ellen Orbán,

Aki eközben pakisztáni, indiai, ázsiai munkásokkal árasztja el Magyarországot: gyakorlatilag nekik építenek itt külföldi „beruházók” magyar adófizetői támogatással (környezetkárosító) gyárakat, lenyomva ezzel a magyar munkavállalók bérét és lehetőségeit.

Kapcsolódó friss hírek