Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Végre Kelemen Anna is megszólalt a Schobert Norbi-ügyben

2020 legnagyobb horderejű eseménye eszkalálódott Schobert Norbi Facebook-videójából, melyen Mr. Update 1 arról értekezett, hogy a szülés után elhízott nők komolyan veszélyeztetik a házasságot, mivel a fitneszguru szerint a férfi testesebben már nem kívánja párját.

A témában lassan nincs olyan, aki ne szólalt volna meg, ideértve a fővárosi állatkert elefántját is, de nincs az a rakott szekér, amire nem fér még: Kelemen Anna pornós is kifejtette magvas gondolatait, igaz Dér Henihez hasonlóan ő is a fitnesztroll mellett törve lándzsát.

„Schobert Norbi nem közellenség! Álszentség egy embert azért támadni mert kimondja a tényeket, hogy a szülés után nem elég férfitársunknak, hogy Szent Asszonyként mennybe mentünk. A férfiak vizuális lények, hölgyek, fogadjátok ezt el! Aki pedig Rubint Rékát kritizálja, álljon fel a gép elől, és csinálja utána!”

írta Facebook-oldalán a művésznő, de a Velvetnek bővebben is nyilatkozott:

„Az emberek kurvára álszentek és ráadásul agresszíven támadnak, ha valaki mást mond, mint amit hallani szeretnének. Rengeteg igazság van abban, amit Norbi mondott, de ilyen országban élünk, ahol rögtön betámadják azt, aki őszinte és ki is áll a véleménye mellett. Nem számít, megy az össznépi fáklyás menet, gyűlölködnek, szidnak mindent a lényegen pedig senki nem gondolkodik. Egyébként azt látom, hogy közutálat tárgya, bármit mond azon rögtön felhördülnek az emberek. Szegény Rékát pedig nem engedem bántani, szomorú, hogy sokan rajta keresztül akarnak bosszút állni. Ami nevetséges, hisz egy olyan téma miatt bukott ki az egész őrület, ami a külsőségekről szól, akkor miért pont ezzel akarnak visszavágni?”

– fogalmazott Kelemen Anna, megjegyezve, direkt rakott ki cicivillantós képet a posztjához, amolyan fricskaként az álszenteknek.

Ezek után tényleg már csak azt várjuk, hogy a BBC mikor fog főműsoridőben foglalkozni a Norbi-jelenséggel.

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül