Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Novák Katalin is megszólalt az EP Magyarországot elmarasztaló határozata kapcsán

“Amikor arról döntünk majd, hogy maradjon-e a Fidesz a Néppártban, a mai szavazás súlyos érv lesz amellett, hogy új szövetségeseket keressünk”

kommentálta az ATV-nek Novák Katalin családügyi államtitkár, a Fidesz elnöke azt a mai hírt, hogy az Európai Parlament nagy többséggel marasztalta el Magyarországot és Lengyelországot egyebek mellett a romló jogállamiság helyzete miatt, és ezt a Fidesz uniós pártcsaládjának nagy része, az Európai Néppártnak is így látta.

“Akik EPP-s létükre ellenünk szavaztak, azok ismét azt bizonyították, hogy számukra a szövetségünk mit sem ér, fontosabb a rájuk nehezedő liberális nyomásnak és elvárásoknak való megfelelés, mint a jog és az igazság”

– méltatlankodott a politikus. Novák megköszönte azoknak, akik nem szavazták meg a határozat elfogadását. Kiemelte François-Xavier Bellamyt, a francia republikánusok frakcióvezetőjét, mondván, ő fel is szólalt a magyarok mellett a parlamenti vitában, de Antonio Tajaninak, a Néppárt egyik alelnökének is hálálkodott.

Az EP csütörtöki döntése nyomán Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő is szolgálatba helyezte magát, ő Soros Györgyöt látta az események mögött.

Kapcsolódó friss hírek

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban