Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Novák Katalin is megszólalt az EP Magyarországot elmarasztaló határozata kapcsán

“Amikor arról döntünk majd, hogy maradjon-e a Fidesz a Néppártban, a mai szavazás súlyos érv lesz amellett, hogy új szövetségeseket keressünk”

kommentálta az ATV-nek Novák Katalin családügyi államtitkár, a Fidesz elnöke azt a mai hírt, hogy az Európai Parlament nagy többséggel marasztalta el Magyarországot és Lengyelországot egyebek mellett a romló jogállamiság helyzete miatt, és ezt a Fidesz uniós pártcsaládjának nagy része, az Európai Néppártnak is így látta.

“Akik EPP-s létükre ellenünk szavaztak, azok ismét azt bizonyították, hogy számukra a szövetségünk mit sem ér, fontosabb a rájuk nehezedő liberális nyomásnak és elvárásoknak való megfelelés, mint a jog és az igazság”

– méltatlankodott a politikus. Novák megköszönte azoknak, akik nem szavazták meg a határozat elfogadását. Kiemelte François-Xavier Bellamyt, a francia republikánusok frakcióvezetőjét, mondván, ő fel is szólalt a magyarok mellett a parlamenti vitában, de Antonio Tajaninak, a Néppárt egyik alelnökének is hálálkodott.

Az EP csütörtöki döntése nyomán Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő is szolgálatba helyezte magát, ő Soros Györgyöt látta az események mögött.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz