Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Mészáros Lőrinc elmondta, mi kell a sikerhez

Minőségi munka.

Harta ViktorHarta Viktor

Mészáros Lőrinc dollármilliárdos fideszes oligarcha rakétafokozatú vagyonosodását elemezte részletekbe menően a Bloomberg, amely kapcsán a „szerencsésen versenyző” egykori gázszerelőt is szóra bírta az amerikai gazdasági lap.

A hvg.hu által szemlézett írás szerint Mészáros Lőrinc arról beszélt, ő és Orbán Viktor gyermekkoruk óta ismerik egymást, tiszteli, barátjának tekinti a miniszterelnököt, ugyanakkor soha nem volt vele üzleti kapcsolata.

A néhány év alatt milliárdossá lett Mészáros arról is magyarázott, elkerülhetetlen, hogy kapcsolatai legyenek a kormánnyal, mivel sok cége vesz részt államilag finanszírozott munkákban, és közbeszerzéseken „versenyeznek” a munkákért.

„A minőségi munka már a kezdetektől fogva kifizetődött. Szerettem a felelősséget és a szabadságot, ami azzal járt, hogy vállalkozó vagyok. És ma is ez a helyzet”

– mesélt megpróbáltatásairól a nemzet polihisztor Zuckerbergje.

A közbeszerzésekhez kapcsolódóan Tóth István János, a Korrupciókutató Központ igazgatója azzal árnyalta a helyzetet a Bloomberg olvasóinak, hogy lehet, hogy ugyanannyiszor pályázik közbeszerzésekre Mészáros Lőrinc érdekköre, de számokkal igazolható, hogy

amikor pályázik egy cége, akkor szinte mindig nyer is.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Újabb céget alapított Mészáros Lőrinc

Várkonyi Andrea után Mészáros Lőrinc is szót kért

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincről: higgadt, bölcs, elképesztő érzéke van a romantikához

A csomagküldésre is kiterjesztené a fóliázós törvényt a kormány

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Kiszámolta a KSH: 605 100 forint volt az átlagkereset januárban