Hosszú hallgatás után ismét írt a Borkairól szivárogtató blog

Borkai Zsolt és felesége.
Borkai Zsolt és felesége. Fotó: Facebook/Borkai Zsolt

Egy hétig tartó hallgatás után ismét üzent az „Ez az ördög ügyvédje” címen futó névtelen blogger, aki az önkormányzati választás hajrájában nyilvánosságra hozta Borkai Zsolt, akkor még fideszes győri polgármester jachtos-prostis szexvideóit.

A továbbra is inkognitóban posztoló ismeretlen a múlt hétvégi bejegyzésében még arra célozgatott, hogy Rogán Antal lesz a következő leleplezendő célpont. Ehhez képest azóta sem közölt semmit a propagandaminiszterről, ellenkezőleg: mai bejegyzésében már arról ír, hogy az olvasóktól vár kényes sztorikat.

A blogger azt is állítja, életveszélyes fenyegetéseket kapott, de nem fog leállni.

„Vadásznak rám, többször halálosan megfenyegettek, de engem már nem lehet megállítani. Nyilvánvalóvá tettem számukra, hogy nekem már nincsen vesztenivalóm”

– magyarázza a Borkai-üggyel valószínűleg régen kifulladt blog, bizonygatva, hogy „még nagyon sok anyag van nála”, ezekből azonban továbbra sem közölve érdemit.

Borkai Zsolt ellen egyébként tegnap ismét tüntettek Győrben, a fideszesből hirtelen „függetlenné” lett politikus Facebook-oldalán pedig eközben egészen zavarba ejtő komédia zajlik: minden kommentet törölnek, ami nem Borkait és az ő erkölcsi-morális nagyságát élteti.

Kapcsolódó hírek