Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Rogán lehet a Borkai-botrányt kirobbantó blog következő célpontja

„Felkészül” – ennyit írt egy Rogán Antalt ábrázoló grafika kíséretében az „Ez az ördög ügyvédje” blog legújabb posztjában, amiből arra lehet következtetni, hogy az utóbbi évek legnagyobb magyar korrupciós- és szexbotrányát robbantó névtelen szerző következő célpontja a propagandaminiszter lehet.

Emlékezetes, éppen a napokban volt három éve, hogy egy Fidesz-közeli osztrák stróman közreműködésével megszűnt a Népszabadság, mely Rogán Antal luxushelikopterezését leleplező utolsó nagy sztorijával haragíthatta magára végleg az Orbán-kormányt.

A blog egy hete kezdett megjelentetni erotikus tartalmú fotókat és videókat Borkai Zsolt győri fideszes polgármesterről, akit azóta többek között azzal is megvádolt, hogy diplomataútlevelét kihasználva táskában hordta külföldre a pénzt családjával. A győri városvezető a botrány kirobbanása óta egyszer állt a nyilvánosság elé, akkor arról beszélt, hogy hibázott, megbánta tettét, de nem mond le.

Tegnap aztán megint nyilatkozni akart valamit Borkai, de a sajtótájékoztatóját végül indoklás nélkül lemondta, a Fideszben pedig válságtanácskozás kezdődött, amiatt, hogy az orgiabotrány információk szerint már a kormánypártok várható önkormányzati választási eredményeit is komolyan veszélyezteti.