Belföld

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Belföld

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Bűnügy

Fejlemény a bicskei pedofil gyermekotthoni igazgató ügyében, megszólalt a bíróság

Kiderült, hol vehették fel a Karácsony-hanganyagokat

RövidenRöviden

Tiltott adatszerzés bűncselekménye miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a Párbeszéd társelnöke Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt csütörtökön kiszivárgott hangfelvételével kapcsolatban.

Szabó Tímea a párt elnökségi tagjaival tartott vasárnapi budapesti sajtótájékoztatón azt mondta: a hangfelvétel elemzése során a Párbeszéd elnökségének tagjai egymástól függetlenül felismerték azt, hogy az összevágott felvételek a párt elnökségi ülésein készülhettek.

Mi van a kazettán? Rendkívüli sajtótájékoztatóm a Fidesz lehallgatási botrányáról.

Posted by Szabó Tímea on Sunday, September 29, 2019

Hozzátette: „ahogy megpróbáltuk letisztítani ezeket a felvételeket, úgy felismertük a kérdezőket”, majd arról is beszélt: a felvétel végén hallatszó gyermekhang saját gyermeke hangja, aki „mivel még pici, rendszeres látogatója ezeknek az elnökségi üléseknek”.

Szabó Tímea felszólította a hatóságokat, hogy derítsék ki,

hogyan rögzíthették és szivárogtathatták ki a hangfelvételeket a Képviselői Irodaházban – egy nemzetbiztonságilag védett intézményben – tartott ülésekről.

Ehhez készen állnak minden „birtokukban levő tudás megosztására”, és elektronikai eszközeiket is rendelkezésre bocsátják.

A Párbeszéd társelnöke az ügyet a „magyar Watergate-nek”, a huszonegyedik század eddigi legnagyobb botrányának nevezte. Azt mondta: úgy tűnik, hogy valaki vagy valakik rendszeresen hallgatták vagy hallgatják a párt elnökségi üléseit, azt rögzítik és visszaélés-szerűen nyilvánosságra hozzák.

Szabó Tímea szerint „ilyen hangfelvételeket rögzíteni és nyilvánosságra hozni” a Fidesznek áll érdekében, akik „rettegnek az önkormányzati választáson az ellenzék győzelmétől”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Lehűlés érkezik a jövő héten, visszatérnek a hajnali fagyok

300 milliárd forint uniós forrás érkezik Budapestre közvetlenül, hogy Orbánék ne lophassák el

Nekiesett a fővárosi Fidesz Karácsony Gergelynek

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Másodfokúra emelték az árvízvédelmi készültséget Budapesten

Karácsony Gergely: „Putyin egyik legfontosabb tanítványa” Budapestet fojtogatja