Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Fej fej mellett áll Tarlós és Karácsony egy felmérés szerint

Az Iránytű Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása szerint szinte fej fej mellett áll Tarlós István és Karácsony Gergely a főpolgármesterségért folytatott küzdelemben – írja a 444.hu.

A szeptember 18. és 23. között 600 budapesti megkérdezésével végzett felmérést a teljes népesség körében végezték (vagyis a bizonytalanokkal és biztosan nem szavazókkal is számol), azonban e szerint

Tarlós Istvánt a válaszadók 37, míg az ellenzék jelöltjét, Karácsony Gergelyt a válaszadók 35 százaléka támogatja.

Puzsér Róbertet 4, a két lábon járó politikai viccet, Berki Krisztiánt pedig egy százalékra hozták ki, a megkérdezettek 8 százaléka pedig biztosan nem voksolna egyik aspiránsra sem.

Szintén 8 százalék volt azok aránya, akik nem tudtak válaszolni, 6 százalék pedig nem akarta elárulni, kit preferál, azaz mindkét jelöltnek lehetnek tartalékai. A felmérés megjegyzi, a hat százaléknyi rejtőzködő inkább ellenzéki, mint kormánypárti lehet.

A 444.hu cikke szerint az elmúlt időszakban Karácsony Gergely erősödött: két hete a Závecz Research mindössze 4 százalékra mérte Tarlós előnyét. Közben a kormányközeli Nézőpont is mért egyet, ők a biztos szavazók körében 53 százalékra tették Tarlós Istvánt és 40 százalékra Karácsony Gergelyt.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz